meer bezoekers op je website

Loop geen websitebezoekers meer mis!

Als je ondernemer bent, weet dat je online zichtbaarheid super belangrijk is. Lijkt je website nog niet veel bezoekers te trekken? Of zijn de mensen die je website bezoeken niet je potentiële klanten? Heb je geen duidelijk inzicht in wie je doelgroep is of hoe je deze kunt bereiken?

Wij kunnen je daarbij helpen! Als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je website of in je winkel zien te krijgen. Je wilt zoveel mogelijk verkeer op al je online kanalen, zonder dat dit een groot deel van je tijd in beslag neemt. Om dat te bereiken is het belangrijk dat je goed vindbaar bent op Google. Maar liefst 95% van de internetgebruikers maakt gebruik van Google. Dus hoe bereik je internetgebruikers in Nederland (of waar dan ook ter wereld)?

Precies! Via Google. Nu is het echter wel zo dat je positie in Google cruciaal is voor je resultaten. Een groot deel van het verkeer op Google klikt op het eerste zoekresultaat en zelden klikken mensen door naar de tweede pagina. Met behulp van een goed ingericht en onderhouden Google Ads account wordt je op het juiste moment zichtbaar op de juiste plaats.

Ja, ik wil meer bezoekers!
Maak een belafspraak