Vraag je jezelf wel eens af, wie bezoekt mijn website?, welke pagina’s zijn er bezocht?, waarom is de bestelling niet afgerond? en hebben ze hun bestelling afgerond? Dit zijn de mysterieuze vragen over de website bezoekers waar je geen antwoord op kan geven. Deze mysterieuze vragen zijn verledentijd met de B2B-tool: Leadfeeder.

98% bezoekt je website maar nemen geen contact op… maar dat wil niet zeggen dat ze niet geïnteresseerd zijn.

Leadfeeder

Waarom leadfeeder?

  • Wie zijn de bezoekers van je website?;
  • Welke pagina’s hebben ze bezocht?;
  • Stuur een e-mail notificatie als een geselecteerd bedrijf/persoon de website bezoekt;
  • Koppeling met linkedin om de persoon te zien achter het bedrijf dat je website bezoekt;
  • Koppeling maken met diverse CRM- Sales-tools;
  • Door meerdere mensen te gebruiken;
  • Database van informatie over het gedrag van de website bezoekers.

Leadfeeder is een programma dat laat zien welke personen of bedrijven er op je website zijn geweest en geeft inzicht in de specifieke pagina’s die zijn bezocht tijdens de sessie. Ook kun je ervoor zorgen dat je een e-mail notificatie ontvangt als een geselecteerd bedrijf of persoon je website bezoekt. Zo kun je adecquaat reageren op interessante potentiële klanten.

Leadfeeder is een B2B-tool die potiëntele klanten in een overzicht weergeeft op basis van locatie, kwaliteit van bezoek, branche of een filter die je zelf kan bepalen. Daarnaast kun je Leadfeeder koppelen met linkedin, zo krijg je ook een beeld van de persoon in het bedrijf dat de website bezocht heeft. Er kunnen koppelingen gemaakt worden met diverse CRM- en sales-tools zoals Pipedrive, Mailchimp, Saleforce, Zoho en webCRM. Meerdere mensen kunnen gebruik maken van het leadfeeder account zodat er geen bezoeker ongezien voorbij gaat. Informatie over de verschillende bedrijven wordt verzameld en bewaard zodat je het nog eens kan gebruiken om extra informatie te verzamelen over wat het specifieke bedrijf interesseert.

Leadfeeder gebruiken?

Ben je enthousiast en wil je graag leadfeeder gaan gebruiken om de bezoekers op je website benaderbaar te maken. Klik dan op onderstaande link en neem contact met ons op!

Neem contact met ons op